Ob nakupu nad 100 € je poštnina brezplačna
0 Košarica
0 Dodaj obrnjen produkt v košarico Obrnjeni
Bobni in oprema

Boben je zanimiv glasbeni instrument, ki spada med tolkala, vendar ga natančneje uvrščamo med membranofona glasbila. Igramo jih s pripadnimi lesenimi ali karbonskimi palicami, nekatere kar s pedalom. V naši ponudbi boste našli bobne priznanih blagovnih znamk, kot so: Sonor, Istanbul, Yamaha, Roland, Basix, Gewa, Zildjian in druge.

Bobni, ki jih imamo v ponudbi:

  • akustični bobni (vsebujejo komplet s činelami ali brez);

  • elektronski bobni (kompleti s slušalkami, palicami in stolom ali brez);

  • mali bobni ali snare bobni (na voljo leseni, jekleni, bakreni, iz medenine, brona, aluminija ali akrila).

Razlika med akustičnimi in elektronskimi bobni je v tem, da so akustični bobni fizično večji, težji in zagotovo glasnejši od elektronskih. Če se sprašujete, zakaj je tako, je tukaj odgovor: Elektronski bobni se lahko priključijo na vaše slušalke in jih slišite samo vi. Tako lahko svobodno udarjate po njih, kolikor in kjerkoli želite, saj tega zagotovo nihče ne bo slišal. Medtem, ko akustični nimajo te možnosti in so bolj »old school« stil bobnov.

Ponujamo vam prav tako veliko izbiro posameznih bobnov, različna stojala, pedalke, stole ter torbe in kovčke za shranjevanje bobnov.

Bobni vseh vrst (mali boben, bas boben, tom tom, seti bobnov) svetovno priznanih proizvajalcev. Ne spreglejte naše super ugodne ponudbe

Akustični bobni
Mali bobni (snare bobni)
Elektronski bobni
Stojala/hardware
Torbe in kovčki za cajon
Torbe in kovčki
Posamezni bobni
Priljubljene
Vaše priljubljene so prazne