Ob nakupu nad 100 € je poštnina brezplačna
0 Košarica
0 Dodaj obrnjen produkt v košarico Obrnjeni

Pearl

Podjetje Pearl se je začelo leta 1946, ustanovil ga je Katsumi Yanagisawa v Sumida-ku v Tokiu. Katsumi je izdeloval glasbena stojala za lokalni japonski trg in ker je njegov sloves po kakovosti in izdelavi rasel, so ga kmalu pozvali k dobavi bobnov. V iskanju imena, ki bi bilo sinonim za trajno vrednost in prestiž, se je Katsumi odločil poimenovati svoje podjetje Pearl. Od teh skromnih začetkov je podjetje Pearl zraslo v ikono, ki je danes vodilno na svetu. Izdelke Pearl je vzljubilo in igralo na milijone glasbenikov v vseh možnih glasbenih zvrsteh. Od začetnikov do profesionalnih glasbenikov in nekaterih najbolj prepoznavnih glasbenih izvajalcev in živih nastopajočih po vsem svetu - zdaj, sedem desetletij pozneje, instrumenti Pearl še naprej ostajajo zvesti Katsumijevi prvotni viziji vrednosti in prestiža.

Leta 1968 je Pearl razširil proizvodnjo na tolkala in na sedežu v Čibi na Japonskem odprl obrat za ročno izdelane flavte. Pearl ima zdaj dve lokaciji za proizvodnjo flavt, flavte Pearl pa so se razširile po vsem svetu in postale zelo cenjene med začetniki, pedagogi in profesionalnimi igralci zaradi čudovitega tona in zahtevne izdelave.

Pearl zaposluje več kot 650 ljudi po vsem svetu, vključno z zaposlenimi na Japonskem, v Združenih državah Amerike, Evropi, na Tajvanu in Kitajskem. Pearl posluša in kot blagovna znamka "Total Percussion" ustvarja instrumente, ki izpolnjujejo številne glasbene potrebe, vključno z bobnarskimi garniturami, pohodnimi in koncertnimi tolkali, latinskimi in svetovnimi tolkali, elektronskimi tolkali in številnimi drugimi.

Skrbimo za potrebe vsakega glasbenika in zagotavljamo neprekosljive instrumente, razvite z inovativnimi raziskavami in razvojem v kombinaciji z vrhunsko izdelavo, ki izpolnjujejo te potrebe.

Izdelki blagovne znamke Pearl

Vsi izdelki blagovne znamke
Priljubljene
Vaše priljubljene so prazne